♥Valentijn ♥

EEN VALENTIJNSCADEAU MOET PERSOONLIJK ZIJN EN ORIGINEEL

Ben jij op zoek naar een origineel cadeautje voor Valentijn? Zoek niet verder want bij Sweetstuff heb ik de allerleukste en unieke cadeaus al voor jou geselecteerd. Van fimoklei heb ik de leukste sieraden en accessoires met de hand gemaakt. Denk hierbij aan oorbellen in de vorm van een doosje bonbons!

chocolade bonbons oorbellen

Sweetstuff zorgt voor  cadeautjes voor hem en haar met nét een tikkeltje extra. Wat denk je van handgemaakte theelepeltjes met jullie eigen namen erop? Dat is toch een romantisch cadeau? Ik heb   bewust gekeken naar Valentijnscadeaus voor vrouwen die ik zelf ook graag zou krijgen.

BIJ EEN VALENTIJNSCADEAU HOORT EEN MOOIE VERPAKKING

Mannen geven aan dat ze het vaak lastig vinden een cadeau voor hun vrouw of vriendin te vinden en houden over het algemeen ook niet van inpakken en kaartjes schrijven. Alles wordt door Sweetstuff uit handen genomen, want uiteraard pakken we alle cadeaus voor Valentijnsdag stijlvol en met liefde in en voorzien we ze desgewenst ook van een handgeschreven kaartje met jouw tekst.

EEN VALENTIJNSCADEAU IS OOK LEUK VOOR JOUW LIEFSTE DOCHTER, MOEDER OF BESTE VRIENDIN

Cadeaus voor vrouwen die liefde en aandacht verdienen zoals jouw beste vriendin, moeder of dochter. Je vindt het allemaal op www.sweetstuff.nl. Heb je onze handgemaakte oorbellen al gezien? Stuk voor stuk prachtige exemplaren die ook nog eens uniek zijn. Er is er geen een hetzelfde! Voor je dochter is een diadeem met eigen naam een ontzettend origineel cadeau. Haar naam staat geschreven in een snoephartje.

Een cadeau kun je uiteraard ook bestellen voor een verjaardag, voor Sinterklaas, met kerst onder de kerstboom en binnenkort op Valentijnsdag. Maar hoe leuk is het om iemand van wie je houdt zomaar te verrassen op een dag dat hij/zij het niet verwacht, omdat je om de persoon geeft! Dat is pas romantisch! Vier de liefde!

Valentijnsdag? Dit jaar doe je er wel aan 🙂