Over mij

Welkom op Sweetstuff! Alles hier is zoet en schattig en met de hand gemaakt! Mijn naam is Lisa en ik ben de eigenaresse van deze vrolijke webshop. Alles wat je hier ziet maak ik zelf met veel liefde en passie. Ik vind het heel erg leuk om met fimoklei bezig te zijn en steeds weer nieuwe dingen te bedenken. Het aller leukste is om mensen blij te maken met mijn zelf gemaakte creaties!

Lisa | Eigenaresse van Sweetstuff

Al sinds mijn tienerjaren werk ik met fimoklei en ik ben er steeds vaardiger in geworden. De grootste uitdaging is om mijn snoep bedels zo echt mogelijk te laten lijken. In al mijn sieraden stop ik dan ook veel tijd en aandacht. 

Wil je liever zelf aan de slag? Kijk dan bij mijn workshops of kinderfeestjes. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken zodat zij ook met fimoklei aan de slag gaan! Het is een leuke en veelzijdige hobby die nooit verveeld. Daarom hoop ik ook nog heel lang bezig te kunnen zijn met Sweetstuff!