Met uitzondering van hele grote bestellingen kunnen alle producten per brievenbuspost worden verstuurd. Wij rekenen daarvoor een vast bedrag van € 2,95.

Heb je een hele grote bestelling? Dan maken wij gebruik van pakketpost. De kosten van verzenden zijn dan: € 6,75

De levering van producten
Belangrijk: Als je een bestelling wilt annuleren stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@sweetstuff.nl Ik zal de order dan uit het systeem halen. Je kunt eventueel ook telefonisch contact opnemen.

Betaling
De producten dienen altijd vooraf betaald te worden. Wil je de producten met spoed ontvangen? Betaal dan zo snel mogelijk via overschrijving en laat het weten in een opmerking dat er haast bij is. Ik doe dan mijn uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Leveringstermijn
De levering geschiedt binnen maximaal 7 dagen na ontvangst van de betaling, behoudens speciale omstandigheden. Vanaf de dag dat je besteld duurt het gemiddeld 3 tot 4 werkdagen voordat je je pakketje in huis hebt. Als er grote haast is bij een bestelling omdat het bijvoorbeeld een last-minute cadeautje is, dan kun je altijd contact opnemen. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het pakketje zo snel mogelijk af te leveren.

Veranderen van leveradres
Mocht na het plaatsen van de bestelling blijken, dat je een verkeerd afleveradres hebt ingevoerd, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op. Wij kunnen helaas niet garanderen dat wij het afleveradres na bevestiging van de bestelling nog voor je kunnen veranderen. Wij zijn, hieruit voorkomend, dan ook niet verantwoordelijk voor de levering aan het verkeerde adres.

Leveringsvoorwaarden TNT
Zoals eerder vermeld, geschiedt de levering van een bestelling binnen maximaal 7 dagen na ontvangst van de betaling, behoudens speciale omstandigheden. Wanneer het pakketje is afgeleverd aan TNT Post hebben wij daar verder geen verantwoordelijkheid meer over. houdt u er rekening mee dat de leveringstijd langer kan zijn tijdens bijvoorbeeld de Feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst.