Sieraden maken van fimoklei

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje voor je dochter? Wil je een feestje organiseren wat nog niet iedereen al heeft gedaan? Dan is dit fimoklei feestje echt wat voor jou!

Het feestje wordt gegeven bij jou thuis!


Alle materialen neem ik mee, zelfs placemats om op te werken. Je hebt alleen een oven nodig met bakplaat en een stukje bakpapier.

Stap voor stap leg ik uit hoe je van Fimoklei een cupcake ? en een donut ? kunt maken.
De kinderen maken in totaal 4 bedels. De bedels worden afgebakken in de oven en ondertussen is er tijd voor iets lekkers of om even te bewegen. Het partijtje duurt 2,5 tot 3,5 uur

De bedels worden gelakt en daarna mag er gekozen worden tussen twee sieraden. De meiden kunnen kiezen voor oorbellen, een armband of een ketting. Ze gaan na afloop trots naar huis met een cadeauzakje waar hun zelf gemaakte sieraden in zitten.

De kosten voor een feestje zijn €125 bij 6 kinderen en vanaf 10 kinderen €160. Ik reken geen kilometer vergoeding binnen een straal van 10 km vanaf Nederhorst den Berg. Daarna vraag ik €0,21 per kilometer.
Bij de prijs zit mijn voorbereidings tijd inbegrepen, de reistijd + tijd dat we bezig zijn en alle materiaalkosten voor de klei en de sieraden onderdelen.

De jarige geef ik altijd nog een leuk cadeautje!

Lijkt het je leuk? Je kunt altijd mailen/bellen of een appje sturen.

info@sweetstuff.nl

0645370839

Het liefst geef ik de feestjes op de vrijdag, zaterdag of zondag en tijdens schoolvakanties.