Werk in opdracht

Wisten jullie dat Sweetstuff ook werk aanneemt in opdracht? Heb je zelf een leuk idee? Heb je een huisdier of iets anders waar je altijd al een ketting of beeldje van zou willen hebben? Stuur mij een berichtje en dan ga ik graag voor je aan de slag!

Joella stuurde mij een berichtje op het forum van passion2create. Met de vraag of ik haar vogeltje na wilde maken van fimoklei. Dit leek mij een onwijs gave uitdaging. Ik had wel al een aantal paardenhoofdjes nagemaakt maar een vogeltje is toch weer heel anders. Vooral de snavel vond ik erg lastig om precies na te maken. Maar ik streef altijd naar perfectie dus na zo’n 10 a 20 keer proberen had ik mijn perfecte snaveltje! Ik ben erg blij met het resultaat. En omdat het zo een mooi vogeltje is heb ik hem aan een echt zilveren kettinkje gehangen. Joealla is heel blij met haar ketting!