Review van Proud2bme

Op de website Prou2bme staat een prachtige review geschreven over de sieraden van sweetstuff. De winactie is helaas alweer voorbij maar voor nieuw winacties houdt ik jullie altijd op de hoogte!

Volgens mij heb ik nog nooit zulke schattige sieraden gezien en ze passen ook perfect bij mijn liefde voor alles wat lekker en zoet is. De sieraden van Sweetstuff zijn door de 26 jarige Lisa zelf gemaakt met klei en duurzame materialen zoals 925 sterling zilver. Op de redactie van Proud2Bme ontvingen we een klein pakketje met de prachtige sieraden en we mogen er een aantal weggeven! Ben je benieuwd geworden naar deze originele sieraden? Kijk dan verder en doe mee aan de winactie ♥.

Op de webshop Sweetstuff worden kettingen, armbandjes en oorbellen verkocht die met zorg en liefde met de hand gemaakt worden. Zelfs de kleinste details kloppen en er zit zichtbaar veel werk in.

sweetstuff

Ik bewonder dit enorm want ik heb zelf vroeger (toen ik denk ik een jaar of 10 was…) ook sieraden van fimoklei gemaakt en verkocht bij een plaatselijk winkeltje en ik weet hoe enorm veel werk dit kost. Het is een enorm priegelwerkje en de sieraden van Sweetstuff zien er prachtig afgewerkt uit. Het lijkt net alsof ze zo uit de fabriek komen. Als ik het zo zie, heeft zij echt aandacht voor detail en heel veel geduld!

De sieraden van donuts, koekjes, chocolade, lolly’s, donuts, oreo’s etc. lijken net echt en je zou er bijna een hapje van willen nemen. Het wordt gemaakt van polymeerklei en zijn erg licht waardoor je bijna niet voelt dat je sieraden draagt. Verder worden de sieraden gemaakt van duurzame materialen zoals 925 sterling zilveren kettingen, oorbellen en armbandjes.

sweetstuff
sieraden

Op haar site vertelt Lisa dat ze al als kind erg creatief was en altijd bezig was met tekenen, armbandjes maken of andere creatieve projecten. Via YouTube heeft zij filmpjes gezien van fimoklei bedels en toen is zij hier ook mee begonnen. Voor mij is het echt een raadsel hoe zij zulke mooie dingen kan maken maar ze schrijft zelf ook dat het wel een paar jaar heeft geduurd voordat zij de bedels zo realistisch kon maken. Wil je het ook leren? Lisa geeft ook workshops!

Als je echt een originele ketting, armband of oorbellen wil dragen, ben je bij Sweetstuff aan het goede adres. Het is echt een accessoire die de aandacht trekt en waar veel mensen om kunnen lachen en vol bewondering naar zullen kijken. Je valt er dus wel mee op! Ook super leuk om cadeau te geven. Zo is er bijvoorbeeld ook een variant op de vriendschapsketting met een oreo koekje. Jij en je vriendin kunnen dan allebei de helft dragen.

sieraden
sieraden