De kroket als ketting

Ik krijg regelmatig emails met vragen of ik iets speciaals kan maken. Zo heb ik eens voor iemand haar Kanarie nagemaakt als hanger. En heb ik eens voor een bruiloft twee Alpaca’s gemaakt, omdat deze mensen helemaal gek waren van deze beestjes. Ik vind het altijd erg leuk om een speciale opdracht te krijgen. Het is leuk om samen te bedenken hoe het eruit moet gaan zien en dan kan ik aan de slag. Zo kreeg ik nu de vraag of ik van fimoklei een kroketje kon maken. De collega van de persoon is helemaal gek op het eten van kroketten. Ze had gezegd dat ze daar wel een ketting van zou willen hebben, maar hoe kom je daar aan? Bij Sweetstuff was ze aan het juiste adres, want het is gelukt om van fimoklei een echt kroketje na te maken. Ik vind hem zo gaaf dat hij nu ook te koop is in de webshop! Leuk om cadeau te geven aan je vriendin met wie je ‘s avonds lekker een filmavond hebt en dan gaat snacken. Deze ketting is gewoon te grappig 😀