Haarelastiekjes

Nieuw! Aan de webshop zijn nu verschillende haarelastiekjes toegevoegd. Alle haarelastiekjes zijn met de hand gemaakt. Ik heb ontzettend lang gezocht naar een manier om de fimoklei bedels aan de haarelastiekjes te kunnen bevestigen. Ook had ik van alles al geprobeerd maar omdat het elastiek mee rekt vallen de bedels er snel weer vanaf. Ik heb na heel lang zoeken eindelijk iets ontdekt waarmee ze vast blijven zitten.
Dit geheim ga ik helaas niet verklappen. Ik zeg altijd: het recept van Coca Cola krijg je ook niet cadeau ;). Natuurlijk ben ik ontzettend blij met deze vondst. Nu kan ik allerlei verschillende elastiekjes maken met de leukste fimoklei creaties erop.

Mijn dochtertje is nu 1,5 jaar oud en heeft nog niet zoveel haar. Een klikklak haarspeldje kan ze wel dragen, maar als ze het zat is dan trekt ze deze met gemak uit haar haren. Voor haar zal het straks moeilijk kiezen worden als ze eenmaal een staartje in kan.

De elastiekjes zijn erg leuk om als cadeautje te geven aan een meisje. Als ze haar haartjes even los wil dan misstaat dit elastiekje ook zeker niet als armbandje. Wil je ook zo een schattig haarelastiekje shoppen? Klik dan op 1 van de foto’s en je komt vanzelf op de Shoppagina terecht.