Over mij

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen in mijn webshop! Mijn naam is Lisa en ik ben de eigenaresse van deze Zoete Sieraden webshop. Al sinds klein meisje was ik bezig met ‘ freubelen’. Ik maakte vooral armbandjes en ook kleine spulletjes van fimoklei die ik voor mijn barbies of paardjes gebruikte.
Ik ben altijd al creatief bezig geweest. Tekenen, schilderen en beeldhouwen vind ik ontzettend leuk om te doen. In 2011 begon mijn fimoklei verslaving nogal uit de hand te lopen. Ik ben toen begonnen met het online verkopen van mijn spulletjes. Mijn bedrijfje Sweetstuff is dus in 2011 geboren.
Naast de online verkoop geef ik ook workshops, kinderfeestjes en sta ik zo nu en dan op een braderie. Ik blijf het leuk vinden om steeds nieuwe dingen te bedenken en maken.
Naast het runnen van mijn webshop ben ik Kleuterjuf en ook daar kan ik mijn creativiteit genoeg in kwijt.

In 2020 ben ik begonnen met het vernieuwen van mijn Webshop. Er gaat een hoop tijd en werk in zitten om alle teksten, foto’s en layouts te maken en bewerken. Eigenlijk ben ik liever bezig met het fimo├źn en het maken van nieuwe creaties. Er zijn steeds weer nieuwe trends waaruit ik mijn inspiratie haal voor het maken van nieuwe sieraden.