Over mij!

Design:
Tworzenie stron

Fireplace Surrounds

Categorieën

Over mij!

Hoi! Ik ben Lisa, 27 jaar oud en eigenaresse van Sweetstuff. Samen met mijn twee poezen woon ik in het dorpje Nederhorst den Berg. Al sinds ik mij kan herinneren ben ik altijd creatief bezig geweest. Was ik niet aan het tekenen dan was ik wel armbandjes aan het maken of met andere DIY projecten bezig.  Via Youtube kwam ik 5 jaar geleden leuke filmpjes tegen van fimoklei bedels. Deze zagen er zo leuk uit dat ik meteen ben begonnen om het ook te maken. In het begin was dat nog niet zo makkelijk en het heeft ook wel een paar jaar geduurd voordat ik de bedels zo realistisch kon maken. Omdat mijn hobby nogal uit de hand liep besloot ik om mijn spulletjes te gaan verkopen via internet. 

Naast het werken aan mijn webshop sta ik ook als juf voor de klas. Op het moment heb ik nog geen vaste baan, maar doe ik vaak langdurige vervangingen. Er zijn dus dagen dat ik doordeweeks vrij ben en op die dagen (en in het weekend) ben ik bezig met mijn shop, geef ik kinderfeestjes of workshops. Op deze manier kan ik het prima combineren en is het juist een leuke afwisseling!

 

Dan heb ik nog een grote passie en dat zijn paarden. Ik heb een eigen paard Wallace, waar ik ook bijna elke dag te vinden ben en voor de ontspanning heerlijke buitenritten mee maak!

 

 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Powered By OpenCart
Sweetstuff © 2019